Phytexponent ... omdat immuniteit belangrijk is

Selecteer de taal

Phytexponent

Immuniteitsversterkend product.
€ 32,00
Beschrijving

Wat is PhytExponent?

Phyt is een plantaardig alcoholisch extract. Het extract is volledig volgens de GMP (Good Manufacturing Practices) richtlijnen gemaakt. Het extraheren van planten zorgt voor de concentratie van de actieve ingrediënten van de planten in de alcohol.
Het toegekende patent is één van de redenen waarom Phyt boven andere immuunstimulerende middelen uitsteekt.

Wat doet PhytExponent?

Phyt heeft een stimulerend effect op het immuunsysteem. Een gezond, gestimuleerd immuunsysteem is beter in staat om te vechten tegen allerlei bacteriële-, virale- en schimmelinfecties. ( o.a. Griep, Hepatitis, Herpes, Hiv, Chronisch Vermoeidheids Syndroom). Preventieve stimulering van het immuunsysteem verkleint de kans op ziekte.

Hoe PhytExponent te gebruiken?

Schudden voor gebruik. Phyt kan in een koude (niet cafeïne houdende) drank opgelost worden. Een normale dosis is 1 druppel/kilo lichaamsgewicht. Liefst wordt de dosis over de dag verspreid ingenomen. Bv: 1/3 ´s morgens, 1/3 ´s middags, 1/3 ´s avonds.

Waar kan je PhytExponent verkrijgen?

Phyt is al verkrijgbaar in verschillende landen waar het reeds geregistreerd werd en is tevens verkrijgbaar via de website.

Wat is de samenstelling van PhytExponent?

Allium sativum - Triticum repens - Echinacea purpurea - Viola tricolor -Matricaria chamomilla en phytotherapeutische componenten.

Hoe wordt PhytExponent verpakt?

PhytExponent wordt verpakt in een bruine plastic flesje van 100 ml met een druppelteller. Het flesje wordt verder verpakt in een eenheidsverpakking met bijsluiter.